xn--parajumperjakkemnd-3ub

Glorioso viste sig i Southwest Regional, at du ikke kan tælle ham ud af noget. Jeg siger, at han har et godt skud på halvdelen på 106, hvor han løber ind i Bethlehem-katolikens Luke Karam, hvem er mit valg til at miste til Saegertowns Devin Brown i finalen.Den hårdtarbejdende http://xn--parajumperjakkemnd-3ub.nu/ Dibert har ikke medaliseret i sine to tidligere hændelser i Hershey, men med sin erfaring, talent og beslutsomhed står han en god chance for at gøre det i år. Semifinalerne er også en mulighed, hvor min pick, Brandywine Heights ‘Pete Renda, sandsynligvis vil stoppe hans løb.

Brown har ikke plads endnu, men hans tredje tur skal være charmen. Med sine store bevægelser og lav single kan du ikke tælle ham ud. Han har netop ikke kunnet løse South Fayette’s Seth Carr, som Brown kunne tage på i semifinalerne. xn--parajumperjakkemnd-3ub Jeg giver kanten til Carr.Nogen andre kunne gøre en uventet løbe gennem parenteserne. Tyrone Dylan Weston sluttede fjerde på regionalt sidste år, men han lavede det til semifinalerne i Hershey og tabt af et punkt, 3 2, Hughesville’s Kyle Barnes i semis.

 

 

At lave disse statlige valg er altid svært, fordi der er så mange gode brydere på enhver vægt. Min ven, Jim Butler, der døde uventet i en alder af 65 år sidste år, var normalt ret god til at gøre disse plukker på grund parajumpers kodiak af instinkter og brydningskendskab. Jeg tror, parajumpers irene sale ​​jeg kun fik det bedste af ham en gang, da vi arbejdede sammen i Clearfield på The Progress.Jeg savner parajumpers juliet ham i Hershey, og det vil være underligt at ikke se ham, men brydningen skal være fantastisk.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.